Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minu Tallinn FC (989121) - Mistico (123430) » 726946166: T75/J13/VI

Liga 726946166 Información oficial sobre el partido 726946166 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.880 (15198)

Minu Tallinn FC Alineación oficial del equipo 'Minu Tallinn FC' en el partido 1 - 3 Mistico Alineación oficial del equipo 'Mistico' en el partido
0 - 1 Miguel Posadas (6')
Mauro Mozo (41') 1 - 1
1 - 2 Sven-Olle Svanlind (62')
1 - 3 Phillip Zwinggi (66')
Minu Tallinn FC Alineación oficial del equipo 'Minu Tallinn FC' en el partido 1 - 3 Mistico Alineación oficial del equipo 'Mistico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Minu Tallinn FC Alineación oficial del equipo 'Minu Tallinn FC' en el partido 2 - 0 Mistico Alineación oficial del equipo 'Mistico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minu Tallinn FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Mauro Mozo facilitava les coses al Tallinn amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauro Torres López va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Fernando Torres Toro de Tallinn va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Paweł Dziadosz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Georges Schandevijl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Tallinn per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Hendrick Zaalberg va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tallinn la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Justo Gómez de Villamayor va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 67 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Torres López.

Mistico

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Posadas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El Mistico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sven-Olle Svanlind va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Phillip Zwinggi de Mistico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mistico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Nakibou Imamo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mistico, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Miguel Posadas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.