Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cenza Canteira (312454) - Los Fieras (47743) » 726945534: T75/J9/VI

Liga 726945534 Información oficial sobre el partido 726945534 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.869 (15187)

Cenza Canteira Alineación oficial del equipo 'Cenza Canteira' en el partido 2 - 0 Los Fieras Alineación oficial del equipo 'Los Fieras' en el partido
Gonzalo Martínez Vara (79') 1 - 0
Gonzalo Martínez Vara (80') 2 - 0
Cenza Canteira Alineación oficial del equipo 'Cenza Canteira' en el partido 2 - 0 Los Fieras Alineación oficial del equipo 'Los Fieras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cenza Canteira Alineación oficial del equipo 'Cenza Canteira' en el partido 2 - 0 Los Fieras Alineación oficial del equipo 'Los Fieras' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cenza Canteira

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gonzalo Martínez Vara, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Canteira se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 79.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Canteira va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gonzalo Martínez Vara des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jesús Castello va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Heraitz Kantala de Canteira no va ser gol per ben poc.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo Martínez Vara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis González Zorrilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Moav Vaysbuh va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Samuel Fano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canteira se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomas Bornholm va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jesús Castello, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Martínez Vara de Canteira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Fieras

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Edmund Witak estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José María Gorbea, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 42, el Los Fieras estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Vittorio Mantovani va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 屠 (Tu) 瑞荣 (Ruirong) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Ríos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Los Fieras, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En José María Gorbea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Los Fieras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Vittorio Mantovani des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Piedrafita de Los Fieras es va guanyar la targeta groga merescudament.