Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arrasador (1332700) - Sparta que te Aplasto (438890) » 726944101: T75/J1/VI

Liga 726944101 Información oficial sobre el partido 726944101 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.844 (15162)

arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido 1 - 2 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
0 - 1 Saturdi Aurmentza (6')
Finn Woestenborghs (9') 1 - 1
1 - 2 Saturdi Aurmentza (69')
arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido 1 - 2 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido 1 - 3 Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arrasador

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9, Finn Woestenborghs va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Eloi Millet quasi marca en una jugada assajada de córner que Abhiram Relangi havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aroldo Piemonti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Finn Woestenborghs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de arrasador.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Finn Woestenborghs va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, O'tkir Izzatov de arrasador va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sparta que te Aplasto

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Aplasto va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Saturdi Aurmentza va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Saturdi Aurmentza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Aplasto.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Al minut 25 de partit, Thorvald Holst de Aplasto va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Enrique Ibarluce va poder marcar per a Aplasto en un servei de cantonada picat per en Thorvald Holst quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Thorvald Holst va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jhonatan Lugo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jan Šťovíček.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aureo Gray de Aplasto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexis Bertilsson de Aplasto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.