Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Deportiva Diamond (1369708) - Los Morosos Escocíos (1462536) » 726943375: T75/J1/VI

Liga 726943375 Información oficial sobre el partido 726943375 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.831 (15149)

Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 4 - 0 Los Morosos Escocíos Alineación oficial del equipo 'Los Morosos Escocíos' en el partido
Matt Arendtsen (25') 1 - 0
Toralf Witzke-Neuz (36') 2 - 0
Marco Deutschländer (54') 3 - 0
David Sáenz López (73') 4 - 0
Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 4 - 0 Los Morosos Escocíos Alineación oficial del equipo 'Los Morosos Escocíos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 3 - 0 Los Morosos Escocíos Alineación oficial del equipo 'Los Morosos Escocíos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): AD Diamond prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Matt Arendtsen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Toralf Witzke-Neuz de AD Diamond va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Marco Deutschländer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Sáenz López es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Matt Arendtsen del AD Diamond ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Marco Deutschländer de AD Diamond gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AD Diamond van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raphaël Thoré, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Matt Arendtsen gairebé va marcar per a AD Diamond des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Abdettawab Ben-Mokhtar va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Óscar Casariego, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El AD Diamond ho intentava per la dreta per mitjà de Matt Arendtsen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Los Morosos Escocíos