Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Vila del Pingüí (990739) - Los Chiniwinis (492405) » 726943045: T75/J3/VI

Liga 726943045 Información oficial sobre el partido 726943045 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.825 (15143)

CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 3 - 1 Los Chiniwinis Alineación oficial del equipo 'Los Chiniwinis' en el partido
Vaclovas Škadauskis (35') 1 - 0
1 - 1 László Czibor (41')
Krum Trifonov (48') 2 - 1
Luis Echavarri (75') 3 - 1
CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 3 - 1 Los Chiniwinis Alineación oficial del equipo 'Los Chiniwinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 5 - 0 Los Chiniwinis Alineación oficial del equipo 'Los Chiniwinis' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): CFVILA, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Vaclovas Škadauskis per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Krum Trifonov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CFVILA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 48.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): CFVILA va augmentar la diferència quan Luis Echavarri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a CFVILA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Krum Trifonov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Octave Belpaire va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CFVILA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El CFVILA ho intentava per la dreta per mitjà de Krum Trifonov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): CFVILA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Frantzisko Batiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adolfo Ferreira.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Jesús Cubides, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jesús Cubides va marxar per velocitat al minut 71 i va fer una passada de la mort a Ekke Hakkarainen, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Cubides per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adolfo Ferreira va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Los Chiniwinis

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): László Czibor va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Chiniwinis, al minut 41. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Chiniwinis van sortir al contraatac al minut 51, però Nicola Fano va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chiniwinis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Corono, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Nicola Fano de Chiniwinis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosmin Petrişan de Chiniwinis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.