Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Costas (994622) - ACOIRAZADO POTEMKIN (1582037) » 726942995: T75/J4/VI

Liga 726942995 Información oficial sobre el partido 726942995 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.824 (15142)

Atlético de Costas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Costas' en el partido 1 - 4 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
0 - 1 Antonio Tognoloni (24')
0 - 2 Jozua Grootswagers (32')
0 - 3 Don Kirkels (43')
Viktor Nadicsán (73') 1 - 3
1 - 4 Don Kirkels (74')
Atlético de Costas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Costas' en el partido 1 - 4 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético de Costas Alineación oficial del equipo 'Atlético de Costas' en el partido 0 - 4 ACOIRAZADO POTEMKIN Alineación oficial del equipo 'ACOIRAZADO POTEMKIN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Costas

Goles Goles

  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Viktor Nadicsán trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Vincent Brauer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Christian Pelikan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Viktor Nadicsán de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ACOIRAZADO POTEMKIN

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ACOIRAZADO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Tognoloni va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Jozua Grootswagers va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a ACOIRAZADO.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): Don Kirkels va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a ACOIRAZADO gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Passaven 74 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Don Kirkels va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ACOIRAZADO, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jozua Grootswagers va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): ACOIRAZADO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Abdullah Cheema va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ian Lundin després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaber Afathi va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nunzio Pirollo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Stefano Rigonat va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.