Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DonSimon (488910) - Gordopilo c.f. (118619) » 726942706: T75/J2/VI

Liga 726942706 Información oficial sobre el partido 726942706 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.819 (15137)

DonSimon Alineación oficial del equipo 'DonSimon' en el partido 1 - 2 Gordopilo c.f. Alineación oficial del equipo 'Gordopilo c.f.' en el partido
0 - 1 Noelio Ibañez Pacheco (48')
Jaakko Vehviläinen (74') 1 - 1
1 - 2 Henning Mayschoß (82')
DonSimon Alineación oficial del equipo 'DonSimon' en el partido 1 - 2 Gordopilo c.f. Alineación oficial del equipo 'Gordopilo c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DonSimon Alineación oficial del equipo 'DonSimon' en el partido 1 - 2 Gordopilo c.f. Alineación oficial del equipo 'Gordopilo c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DonSimon

Goles Goles

  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): DonSimon equilibrava la balança al minut 74. En Jaakko Vehviläinen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DonSimon Giovanni Matri quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ekieder Intxaustieta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): DonSimon van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Nicolas Neidig no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lilian Barbosa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lilian Barbosa hauria d'haver estat gol al minut 83 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Abeeta de DonSimon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gordopilo c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Gordopilo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 48. Noelio Ibañez Pacheco va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Gordopilo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Henning Mayschoß va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Sorin Trăistaru va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Al minut 55 en Aldo Ogresta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.