Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reolid C.F. (488611) - Percebeiro United (435947) » 726942411: T75/J12/VI

Liga 726942411 Información oficial sobre el partido 726942411 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.813 (15131)

Reolid C.F. Alineación oficial del equipo 'Reolid C.F.' en el partido 0 - 0 Percebeiro United Alineación oficial del equipo 'Percebeiro United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reolid C.F. Alineación oficial del equipo 'Reolid C.F.' en el partido 0 - 1 Percebeiro United Alineación oficial del equipo 'Percebeiro United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reolid C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Carlos 'Guanarteme' Urrue va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Qədir Xudiyev. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Reolid, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Víctor 'Multiusos' Serrats va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Reolid van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 49 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Carlos 'Guanarteme' Urrue, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Gabriel 'Tranquilo' Vinas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Reolid que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Percebeiro United