Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. VaniDove (799326) - HUMMËL BUTLAGUEÑO (311288) » 726942114: T75/J8/VI

Liga 726942114 Información oficial sobre el partido 726942114 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.808 (15126)

F.C. VaniDove Alineación oficial del equipo 'F.C. VaniDove' en el partido 0 - 4 HUMMËL BUTLAGUEÑO Alineación oficial del equipo 'HUMMËL BUTLAGUEÑO' en el partido
0 - 1 Elwyn Bollen (59')
0 - 2 Jermaine Hekelaar (67')
0 - 3 Elwyn Bollen (85')
0 - 4 Jermaine Hekelaar (89')
F.C. VaniDove Alineación oficial del equipo 'F.C. VaniDove' en el partido 0 - 4 HUMMËL BUTLAGUEÑO Alineación oficial del equipo 'HUMMËL BUTLAGUEÑO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. VaniDove Alineación oficial del equipo 'F.C. VaniDove' en el partido 0 - 2 HUMMËL BUTLAGUEÑO Alineación oficial del equipo 'HUMMËL BUTLAGUEÑO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. VaniDove

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BadShadow, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Abdelmouqit Benkirane va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BadShadow sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rubén Soza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ronny Gjesdal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Beetstra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BadShadow va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vince Lanjouw, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

HUMMËL BUTLAGUEÑO

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BUTLAGUEÑO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Elwyn Bollen.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Jermaine Hekelaar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Elwyn Bollen va augmentar l'avantatge de BUTLAGUEÑO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jermaine Hekelaar, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): BUTLAGUEÑO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Elwyn Bollen va quedar-se sol davant el porter Paul Bertrand, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Viktor Vebr va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Dan Drăgoi que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Ronny Gjesdal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Torsten Grube de BUTLAGUEÑO es va guanyar la targeta groga merescudament.