Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Dragon C.F. (800590) - CARNICERÍA JESÚS (123034) » 726941997: T75/J7/VI

Liga 726941997 Información oficial sobre el partido 726941997 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.806 (15124)

Real Dragon C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Dragon C.F.' en el partido 4 - 0 CARNICERÍA JESÚS Alineación oficial del equipo 'CARNICERÍA JESÚS' en el partido
Zahir Amraoui (30') 1 - 0
Mike Matthews (36') 2 - 0
Víctor Sacedón (40') 3 - 0
Víctor Sacedón (81') 4 - 0
Real Dragon C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Dragon C.F.' en el partido 4 - 0 CARNICERÍA JESÚS Alineación oficial del equipo 'CARNICERÍA JESÚS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Dragon C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Dragon C.F.' en el partido 2 - 0 CARNICERÍA JESÚS Alineación oficial del equipo 'CARNICERÍA JESÚS' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Dragon C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Zahir Amraoui, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dragon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mike Matthews progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Víctor Sacedón de Dragon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Dragon va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Sacedón, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Javier Galeano va deixar a Vojtech Slaminka assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Zahir Amraoui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ernest Zakierski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Fèlix Artés va sortir molt desviat al minut 50.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Javier Galeano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Faramarz Rostami es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Ernest Zakierski va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faramarz Rostami de Dragon es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

CARNICERÍA JESÚS

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vydautas Oršanskis estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Naser Sam Manaf, als 39 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CARNICERÍA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piotr Kalka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vydautas Oršanskis de CARNICERÍA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.