Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dalt la Vila (1418198) - Martos Team (119059) » 726941576: T75/J13/VI

Liga 726941576 Información oficial sobre el partido 726941576 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.798 (15116)

Dalt la Vila Alineación oficial del equipo 'Dalt la Vila' en el partido 5 - 1 Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido
Arnaud Duprat (18') 1 - 0
Aladino Blanco Amor (33') 2 - 0
Zéta Mohácsi (37') 3 - 0
3 - 1 潘 (Pan) 邦海 (Banghai) (41')
Arnaud Duprat (85') 4 - 1
Heinrich Hallerbach (91') 5 - 1
Dalt la Vila Alineación oficial del equipo 'Dalt la Vila' en el partido 5 - 1 Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dalt la Vila Alineación oficial del equipo 'Dalt la Vila' en el partido 4 - 0 Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dalt la Vila

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arnaud Duprat, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Aladino Blanco Amor de Dalt va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zéta Mohácsi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Dalt.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dalt a 4 - 1. Arnaud Duprat va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 91 (Gol de falta): El gol de falta de Heinrich Hallerbach sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 91 i ampliar l'avantatge de Dalt a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yann Tauner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Íñigo Elordi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mathias Kubarth va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Dalt ho intentava per la dreta per mitjà de Augustin Bumbănac, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mathias Kubarth al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zéta Mohácsi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Íñigo Elordi de Dalt va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Arnaud Duprat que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Augustin Bumbănac.

Martos Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Martos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en 潘 (Pan) 邦海 (Banghai), que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Argentiero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Martos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Carlos Ruiz Corona va entorpir al marcador d'en Wiesław Sierpowski per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 潘 (Pan) 邦海 (Banghai) de Martos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.