Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealOviedoCF (1420954) - Real Oviedo de Figaredo (119989) » 726941539: T75/J4/VI

Liga 726941539 Información oficial sobre el partido 726941539 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.798 (15116)

RealOviedoCF Alineación oficial del equipo 'RealOviedoCF' en el partido 1 - 3 Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido
0 - 1 Feliciano Serra (30')
0 - 2 Rodrigo Uribe Bernedo (48')
0 - 3 Feliciano Serra (74')
Angelo Ribis (79') 1 - 3
RealOviedoCF Alineación oficial del equipo 'RealOviedoCF' en el partido 1 - 3 Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RealOviedoCF Alineación oficial del equipo 'RealOviedoCF' en el partido 1 - 2 Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealOviedoCF

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Angelo Ribis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wojciech Dorniak va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Klemens Untereiner arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Mario Prunotto va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 49 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Real Oviedo de Figaredo

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Feliciano Serra que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Figaredo.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Rubén Villa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Figaredo, un peu providencial d'en Rodrigo Uribe Bernedo va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Feliciano Serra de Figaredo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Rodrigo Uribe Bernedo va estar a punt de posar per davant a Figaredo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zdzisław Janiszewski va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Fabian Bräuer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Rubén Villa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Figaredo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rubén Villa va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mustafa Langston va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Pau Menargues quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Zdzisław Janiszewski, però la pilota va topar amb el travesser.