Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo de Figaredo (119989) - Steaua de botijo (1587285) » 726941537: T75/J3/VI

Liga 726941537 Información oficial sobre el partido 726941537 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.798 (15116)

Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido 2 - 1 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
Mustafa Langston (28') 1 - 0
Conrat Munilla (36') 2 - 0
2 - 1 Vicente García Arroba (76')
Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido 2 - 1 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido 2 - 0 Steaua de botijo Alineación oficial del equipo 'Steaua de botijo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo de Figaredo

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 28 una excel·lent centrada de Rubén Villa va arribar a Mustafa Langston, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 36 en Rubén Villa va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Conrat Munilla podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Fabian Bräuer del Figaredo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Conrat Munilla de Figaredo no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rodrigo Uribe Bernedo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Feliciano Serra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Banyuls va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Feliciano Serra de Figaredo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Conrat Munilla per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Banyuls va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Feliciano Serra de Figaredo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Steaua de botijo

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Steaua eren letals, i Vicente García Arroba va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Steaua va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vicente García Arroba, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Steaua van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 30 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Marcos Parreño, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Steaua, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Julio Deslluc va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.