Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aqua di Gio (309969) - F.C. Casavells (995464) » 726941346: T75/J12/VI

Liga 726941346 Información oficial sobre el partido 726941346 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.794 (15112)

Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido 0 - 3 F.C. Casavells Alineación oficial del equipo 'F.C. Casavells' en el partido
0 - 1 Mark Kromberg (42')
0 - 2 Mark Kromberg (72')
0 - 3 Jong-Boo Chun (81')
Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido 0 - 3 F.C. Casavells Alineación oficial del equipo 'F.C. Casavells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aqua di Gio Alineación oficial del equipo 'Aqua di Gio' en el partido 2 - 2 F.C. Casavells Alineación oficial del equipo 'F.C. Casavells' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,7 % 30,7 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aqua di Gio

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Gio va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alvar Tjädersjö en un 1 contra 1 amb el porter Mark Coe, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Gio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nil Miralles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 38, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Alvar Tjädersjö sempre els tira per la dreta i en Mark Coe, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis Guzmán Rosales va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nil Miralles va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

F.C. Casavells

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Casavells va ser finalitzada des de l'esquerra per Mark Kromberg al minut 42. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Casavells l'avantatge per 0 - 2. Mark Kromberg en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Casavells va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jong-Boo Chun, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Jong-Boo Chun va estar a punt de posar per davant a Casavells amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paco Mariñas va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mark Kromberg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguelanxo Berdomás ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Jong-Boo Chun quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paco Mariñas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Casavells va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Sebastian Kretzler va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Bustos Fermoso.