Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alatacs (1457701) - Donramiro FC (1587086) » 726941321: T75/J6/VI

Liga 726941321 Información oficial sobre el partido 726941321 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.794 (15112)

alatacs Alineación oficial del equipo 'alatacs' en el partido 0 - 3 Donramiro FC Alineación oficial del equipo 'Donramiro FC' en el partido
0 - 1 Antonio Viaña (10')
0 - 2 Josep Arnau Bureu (83')
0 - 3 Sergio Iniesta (84')
alatacs Alineación oficial del equipo 'alatacs' en el partido 0 - 3 Donramiro FC Alineación oficial del equipo 'Donramiro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
alatacs Alineación oficial del equipo 'alatacs' en el partido 0 - 4 Donramiro FC Alineación oficial del equipo 'Donramiro FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alatacs

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eyüp Can Fasih va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alatacs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rami Al-Kalbani, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Donramiro FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Viaña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Donramiro l'avantatge per 0 - 2. Josep Arnau Bureu en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Sergio Iniesta va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Viaña va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Antonio Viaña de Donramiro no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Iniesta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Sergio Iniesta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Jorge Gabilondo va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Michel Manighetti va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Erick Calvo va estar atent i va desviar la pilota a córner.