Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inverness de Arousa (1458334) - Mandarina Orbital (49267) » 726941078: T75/J1/VI

Liga 726941078 Información oficial sobre el partido 726941078 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.790 (15108)

Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido 1 - 0 Mandarina Orbital Alineación oficial del equipo 'Mandarina Orbital' en el partido
Leo Hölsö (36') 1 - 0
Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido 1 - 0 Mandarina Orbital Alineación oficial del equipo 'Mandarina Orbital' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inverness de Arousa Alineación oficial del equipo 'Inverness de Arousa' en el partido 1 - 1 Mandarina Orbital Alineación oficial del equipo 'Mandarina Orbital' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inverness de Arousa

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 36 una excel·lent centrada de Oinatz Ugalde va arribar a Leo Hölsö, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Inverness van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Michiel Willems no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Naser Essa Abeedat gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bartłomiej Śpiewok va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Inverness van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Bohumil Rucký des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Ciervo de Inverness amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mandarina Orbital

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Demetrio Sambugaro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Iván Sacristán va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Garikoitz Olabeibinarriaga de Manda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicolaas Druyts de Manda es va guanyar la targeta groga merescudament.