Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sociedad de Fútbol S.A.D (1455331) - dpc (48266) » 726940736: T75/J13/VI

Liga 726940736 Información oficial sobre el partido 726940736 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.783 (15101)

Real Sociedad de Fútbol S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol S.A.D' en el partido 1 - 2 dpc Alineación oficial del equipo 'dpc' en el partido
0 - 1 Amadeusz Ławecki (25')
Miguel Puig (29') 1 - 1
1 - 2 Giovanni Ruggerone (36')
Real Sociedad de Fútbol S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol S.A.D' en el partido 1 - 2 dpc Alineación oficial del equipo 'dpc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sociedad de Fútbol S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Fútbol S.A.D' en el partido 2 - 0 dpc Alineación oficial del equipo 'dpc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad de Fútbol S.A.D

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del Erreala amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Miguel Puig en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Erreala per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Ignacio Panes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Víctor Cutuneguieta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Panes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 59, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ignacio Panes de Erreala va intentar batre la porteria rival al minut 70 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

dpc

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alejo La Grottería sempre és una garantia. Al minut 25, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Amadeusz Ławecki marcar el 0 - 1 per al dpc.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del dpc van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giovanni Ruggerone va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Andrzej Gryś que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de dpc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amadeusz Ławecki, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.