Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASM CFL (800132) - Cuelebre balompie (779489) » 726940498: T75/J10/VI

Liga 726940498 Información oficial sobre el partido 726940498 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.779 (15097)

ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 0 - 2 Cuelebre balompie Alineación oficial del equipo 'Cuelebre balompie' en el partido
0 - 1 Serafín Pérez de Ayala (34')
0 - 2 Sixto Senra (72')
ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 0 - 2 Cuelebre balompie Alineación oficial del equipo 'Cuelebre balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 0 - 2 Cuelebre balompie Alineación oficial del equipo 'Cuelebre balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASM CFL

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Díaz de Campomanes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ASM va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Falk Gruenauer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 79, el ASM estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rafael Díaz de Campomanes va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ASM van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Angel Stoimenov, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Cuelebre balompie

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Julio Otero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Serafín Pérez de Ayala la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sixto Senra, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Emiliano Teillari de Cuelebre, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Tobías Olmedo va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Boudjemaa Hajji va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luis Viñe, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Enrique Toro Delgado al minut 48.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Víctor Cenarruza de Cuelebre va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Adian Kurt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cuelebre va quedar sense poder incrementar el seu marcador.