Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDF LARREAP (1436682) - Cokitos F.C. (777368) » 726940405: T75/J1/VI

Liga 726940405 Información oficial sobre el partido 726940405 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.778 (15096)

CDF LARREAP Alineación oficial del equipo 'CDF LARREAP' en el partido 2 - 3 Cokitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cokitos F.C.' en el partido
Abdezzahir Meroun (2') 1 - 0
1 - 1 Ricardo 'Maravilla' Moreno Cabello (35')
Gian Carlo Bursi (41') 2 - 1
2 - 2 Hipólito 'Bitcoin' Godinho (54')
2 - 3 Evgeniy Gora (55')
CDF LARREAP Alineación oficial del equipo 'CDF LARREAP' en el partido 2 - 3 Cokitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cokitos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CDF LARREAP Alineación oficial del equipo 'CDF LARREAP' en el partido 2 - 1 Cokitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cokitos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDF LARREAP

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LARREAP contenien la respiració mentre en Abdezzahir Meroun s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Nathan Sabandar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LARREAP, Gian Carlo Bursi, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Amábel Salgueiro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdezzahir Meroun va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 胡 (Hu) 敬耀 (Jingyao) va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Piotr Haiderer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): LARREAP enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Veira de LARREAP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cokitos F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ricardo 'Maravilla' Moreno Cabello era molt més ràpid que el defensa Dubravko Radovčić. Al minut 35, el jugador de CKFC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hipólito 'Bitcoin' Godinho.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del CKFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Evgeniy Gora, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Leonel 'Messi' Moreno Cabello va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ruben Mezzina va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Akis Kraidis va fer una jugada per la banda esquerra, però Ruben Mezzina va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Leonel 'Messi' Moreno Cabello va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Joel 'Borracho' Bradfield, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.