Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reo Team (1416892) - A.C. Aros de Cebolla (1368441) » 726940095: T75/J7/VI

Liga 726940095 Información oficial sobre el partido 726940095 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.772 (15090)

Reo Team Alineación oficial del equipo 'Reo Team' en el partido 2 - 0 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
Juan de la Mata (23') 1 - 0
Clémentin Braes (39') 2 - 0
Reo Team Alineación oficial del equipo 'Reo Team' en el partido 2 - 0 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reo Team Alineación oficial del equipo 'Reo Team' en el partido 2 - 0 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reo Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Juan de la Mata, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Team es posava per davant!
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Team va aconseguir el 2 - 0 quan Clémentin Braes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lütfü Sirmen va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Stefano Pellencin quasi dona a Team l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Clémentin Braes per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfred Sierzputowski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kevin Páger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Clémentin Braes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Kevin Páger de Team no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Team la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Venturin de Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.C. Aros de Cebolla

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Giancarlo Tonon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Cebolla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Matias Mertaniemi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Cebolla van sortir al contraatac al minut 42, però Gabriel Göransson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Polo Cano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Neal Penry estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Cebolla van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Matias Mertaniemi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Göransson de Cebolla es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.