Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arbeca FC (794610) - hypercover fc (1459599) » 726939982: T75/J7/VI

Liga 726939982 Información oficial sobre el partido 726939982 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.770 (15088)

Arbeca FC Alineación oficial del equipo 'Arbeca FC' en el partido 0 - 0 hypercover fc Alineación oficial del equipo 'hypercover fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arbeca FC Alineación oficial del equipo 'Arbeca FC' en el partido 2 - 0 hypercover fc Alineación oficial del equipo 'hypercover fc' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbeca FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Aitanu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Antonio Luis Huertas del Arbeca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ole Fredheim s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Aitanu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Javier Aitanu va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

hypercover fc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): hypercover van sortir al contraatac al minut 4, però Zeineddine El-Fassi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): José Vandelvira gairebé marca per a hypercover al minut 5 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan José Vandelvira va estar a punt de posar per davant a hypercover amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Łukasz Kanarski va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Christoffer Myrstad de hypercover va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damiano Vitulli.