Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bertí FC (991871) - Lentejas UD (310919) » 726939889: T75/J12/VI

Liga 726939889 Información oficial sobre el partido 726939889 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.768 (15086)

Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 2 - 0 Lentejas UD Alineación oficial del equipo 'Lentejas UD' en el partido
Enrique Quirós (13') 1 - 0
Enrique Quirós (75') 2 - 0
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 2 - 0 Lentejas UD Alineación oficial del equipo 'Lentejas UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 2 - 0 Lentejas UD Alineación oficial del equipo 'Lentejas UD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertí FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Corria el minut 13, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Bertí s'avançava en el marcador després que en Enrique Quirós xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Bertí va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Enrique Quirós va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En José Luis Rueda Ochoa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 23 quan Hugo Montemuíño de Bertí gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Bertí ho intentava per la dreta per mitjà de Adrián Urzáiz Pardo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Airam de la Venta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): Enrique Quirós va sorprendre Wesley Vigelandzoon amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Airam de la Venta va rematar alt.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Pedro Iván Boskovich gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Wesley Vigelandzoon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): José Luis Rueda Ochoa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Wesley Vigelandzoon va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Melcior Boleda de Bertí va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lentejas UD

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Magnus Nilsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Magnus Nilsen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lentejas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Froilán Avión va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rogèr de Bonet de Lentejas es va guanyar la targeta groga merescudament.