Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terminadores (124335) - Ustrem (777068) » 726939542: T75/J9/VI

Liga 726939542 Información oficial sobre el partido 726939542 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.762 (15080)

Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 3 - 1 Ustrem Alineación oficial del equipo 'Ustrem' en el partido
Eduardo Valenzuela Ucedo (11') 1 - 0
1 - 1 Jordi Alorda (18')
Arturo Osma (50') 2 - 1
Esteban Ríos (69') 3 - 1
Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 3 - 1 Ustrem Alineación oficial del equipo 'Ustrem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terminadores Alineación oficial del equipo 'Terminadores' en el partido 3 - 0 Ustrem Alineación oficial del equipo 'Ustrem' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terminadores

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Terminator va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Eduardo Valenzuela Ucedo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 108 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Pepe Harari és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Arturo Osma perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Esteban Ríos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Terminator.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Arturo Osma una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Antonio Alberto Ruiz Gutiérrez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Alberto Sufredo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Arturo Osma el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Terminator va gaudir d'un penal a favor al minut 33, però el jugador Lucio Giovagnoli va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Antonio Alberto Ruiz Gutiérrez.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Terminator va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arturo Osma en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Alberto Ruiz Gutiérrez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Terminator ho intentava per la dreta per mitjà de Kay Haier, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lucio Giovagnoli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Ustrem

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 18 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jordi Alorda de Ustrem marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bennie Schmidinger, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): José Luis Urrea Palafox va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ustrem que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Alorda.