Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deporeturn (995056) - Atlètic Barça B (433684) » 726939312: T75/J7/VI

Liga 726939312 Información oficial sobre el partido 726939312 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.758 (15076)

Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido 3 - 1 Atlètic Barça B Alineación oficial del equipo 'Atlètic  Barça B' en el partido
Timmu Kaldalu (21') 1 - 0
Mika Laurikainen (25') 2 - 0
Timmu Kaldalu (28') 3 - 0
3 - 1 Klaus Heuschneider (47')
Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido 3 - 1 Atlètic Barça B Alineación oficial del equipo 'Atlètic  Barça B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido 3 - 1 Atlètic Barça B Alineación oficial del equipo 'Atlètic  Barça B' en el partido
Tiene un resultado normal 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deporeturn

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deporeturn. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Timmu Kaldalu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deporeturn pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mika Laurikainen va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Timmu Kaldalu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Deporeturn.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Tom Oliver Rheden marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Noah Robertson que va xutar a fora per molt poc.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Antonio Morales que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Timmu Kaldalu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Tom Oliver Rheden, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mika Laurikainen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Tom Oliver Rheden gairebé va marcar per a Deporeturn des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Timmu Kaldalu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noah Robertson de Deporeturn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlètic Barça B

Goles Goles

  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Barça va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Klaus Heuschneider va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Mesut Süersan va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Juan Esteban Labraña Peña va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mesut Süersan de Barça es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.