Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Municipal U.D (1462419) - Rayo Català (1335810) » 726938796: T75/J4/VI

Liga 726938796 Información oficial sobre el partido 726938796 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.749 (15067)

Municipal U.D Alineación oficial del equipo 'Municipal U.D' en el partido 2 - 2 Rayo Català Alineación oficial del equipo 'Rayo Català' en el partido
0 - 1 Manel Fontova (8')
Antonio Iturralde (17') 1 - 1
1 - 2 Günther Markus Jakobius (38')
Mauricio Benítez (52') 2 - 2
Municipal U.D Alineación oficial del equipo 'Municipal U.D' en el partido 2 - 2 Rayo Català Alineación oficial del equipo 'Rayo Català' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Municipal U.D Alineación oficial del equipo 'Municipal U.D' en el partido 2 - 2 Rayo Català Alineación oficial del equipo 'Rayo Català' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Municipal U.D

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Municipal una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Antonio Iturralde, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 17.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 52, Mauricio Benítez de Municipal empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tore Meier von Meinertsgrün! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Garrido Martínez va estar a punt d'acabar en gol al minut 90, però el porter visitant Alberto Hartzfeld va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Rayo Català

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): Al 8 minuts, El Català va fer el 0-1. En Manel Fontova va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Günther Markus Jakobius de Català va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Viciola va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis Pablo Ruiz Álvarez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): El Català va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dinis Manuel Miguel Pereira la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Edmundo Elguea va marxar de Hilario Avilés en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Català van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Català va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Pablo Ruiz Álvarez va desviar el xut final de Gonzalo Viciola després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Manel Fontova s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Crisanto Elizondo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.