Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trambolikos FC (775111) - Apobetones (1458457) » 726938701: T75/J9/VI

Liga 726938701 Información oficial sobre el partido 726938701 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.747 (15065)

Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 0 - 4 Apobetones Alineación oficial del equipo 'Apobetones' en el partido
0 - 1 Alexis Lorain (4')
0 - 2 Alexis Lorain (5')
0 - 3 Eloy Perucha (38')
0 - 4 Alexis Lorain (66')
Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 0 - 4 Apobetones Alineación oficial del equipo 'Apobetones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 1 - 3 Apobetones Alineación oficial del equipo 'Apobetones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trambolikos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jaime Urones va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jacob Mercer rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Trambolikos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 81 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alfredo Tenorio, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Javier Montiel de Trambolikos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Apobetones

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Alexis Lorain de Apobetones va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alexis Lorain va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Apobetones augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Eloy Perucha es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Passaven 66 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alexis Lorain va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ofri Danon després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Romeo Celayeta va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ofri Danon. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Apobetones la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Muhittin Muhtesem va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Eloy Perucha de Apobetones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloy Perucha de Apobetones es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.