Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sugar Hill Team (122428) - San Marcial del Vino C.F. (1591170) » 726938166: T75/J1/VI

Liga 726938166 Información oficial sobre el partido 726938166 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.738 (15056)

Sugar Hill Team Alineación oficial del equipo 'Sugar Hill Team' en el partido 2 - 1 San Marcial del Vino C.F. Alineación oficial del equipo 'San Marcial del Vino C.F.' en el partido
Mario Frison (25') 1 - 0
Pavlos Christopoulos (61') 2 - 0
2 - 1 Sami Haydor (74')
Sugar Hill Team Alineación oficial del equipo 'Sugar Hill Team' en el partido 2 - 1 San Marcial del Vino C.F. Alineación oficial del equipo 'San Marcial del Vino C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sugar Hill Team Alineación oficial del equipo 'Sugar Hill Team' en el partido 4 - 1 San Marcial del Vino C.F. Alineación oficial del equipo 'San Marcial del Vino C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sugar Hill Team

Goles Goles

  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Mario Frison de Sugar va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sugar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pavlos Christopoulos va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Ville Kouvo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Jan Christopher Frehmann gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Iñaki Val Pascual va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Sugar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Christopher Frehmann en un 1 contra 1 amb el porter Iñaki Val Pascual, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Sugar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jan Christopher Frehmann ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Kamil Grzymkowski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

San Marcial del Vino C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Sami Haydor va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Marcial en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Yardi van Baal de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Marcial creava perill des de la dreta al minut 81, però en Miguel Ibartola, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marcin Wojdyło desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yardi van Baal de Marcial va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.