Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Transesport (1340077) - Los Deleznables (992320) » 726937805: T75/J9/VI

Liga 726937805 Información oficial sobre el partido 726937805 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.731 (15049)

Transesport Alineación oficial del equipo 'Transesport' en el partido 2 - 1 Los Deleznables Alineación oficial del equipo 'Los Deleznables' en el partido
Zoran Anastasijević (24') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Mendes (72')
Guntademaro Campani (80') 2 - 1
Transesport Alineación oficial del equipo 'Transesport' en el partido 2 - 1 Los Deleznables Alineación oficial del equipo 'Los Deleznables' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Transesport Alineación oficial del equipo 'Transesport' en el partido 2 - 1 Los Deleznables Alineación oficial del equipo 'Los Deleznables' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Transesport

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Zoran Anastasijević, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Transesport se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Guntademaro Campani va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Transesport.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Transesport va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marc Vilamú va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nikita Starikov.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 25 quan Hipolito Guetadar de Transesport gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Lê Tuấn Dũng es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Transesport van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ken Svensson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Los Deleznables

Goles Goles

  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Ricardo Mendes va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Sander Lindhart va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deleznables va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wilhelm Harloff, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ricardo Mendes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Wilhelm Harloff quasi aconsegueix empatar per Deleznables al minut 69, però Dennis Hands va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tim Yde de Deleznables va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rüştü Eti que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianni Formentin de Deleznables va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Petar Simeunović de Deleznables va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.