Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pistoleros capua FC (1420629) - Perdigones (995640) » 726937636: T75/J9/VI

Liga 726937636 Información oficial sobre el partido 726937636 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.728 (15046)

Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 0 - 0 Perdigones Alineación oficial del equipo 'Perdigones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 2 - 0 Perdigones Alineación oficial del equipo 'Perdigones' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pistoleros capua FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Pistoleros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mark Kobsch, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Pedro Puvill va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pistoleros.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Carl-Olov Fagerwald va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Pistoleros va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Jorge Díez de Aux va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Pistoleros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mark Kobsch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Saenz Rubio.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pistoleros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jonas Lüttich, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Perdigones

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Perdigones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Sáiz López va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrique Sáiz López va marxar de Chip Case en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Perdigones van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Perdigones, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Fernando Llompart va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Stott.