Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legoplastikä (1432378) - New Kasuals FC (1368240) » 726937520: T75/J7/VI

Liga 726937520 Información oficial sobre el partido 726937520 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.726 (15044)

Legoplastikä Alineación oficial del equipo 'Legoplastikä' en el partido 2 - 2 New Kasuals FC Alineación oficial del equipo 'New Kasuals FC' en el partido
Marcão Brandino (21') 1 - 0
1 - 1 Atanasio Tromoitia (57')
1 - 2 Petar Mišković (62')
Dionisio Baeza (71') 2 - 2
Legoplastikä Alineación oficial del equipo 'Legoplastikä' en el partido 2 - 2 New Kasuals FC Alineación oficial del equipo 'New Kasuals FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legoplastikä Alineación oficial del equipo 'Legoplastikä' en el partido 0 - 2 New Kasuals FC Alineación oficial del equipo 'New Kasuals FC' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legoplastikä

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Marcão Brandino va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Legoplastikä, al minut 21. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Legoplastikä. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Dionisio Baeza va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Legoplastikä va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcão Brandino, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Legoplastikä va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ştefan Citirigă en un 1 contra 1 amb el porter Alexey Potapchuk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

New Kasuals FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 57 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Atanasio Tromoitia de Kasuals marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roberto Schellevis arribés a peus de Petar Mišković, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kasuals el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Atanasio Tromoitia va estar a punt de posar per davant a Kasuals amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enric Clarimont va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Atanasio Tromoitia va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Petar Mišković quasi aconsegueix empatar per Kasuals al minut 35, però Enric Clarimont va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Vivien Tallet va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Atanasio Tromoitia, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Atanasio Tromoitia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dorian Dufrat va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manuel Macaya va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, un refús desafortunat de Enric Clarimont, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Atanasio Tromoitia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dorian Dufrat de Kasuals es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tom Stewart.