Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cerveza gratis (1430779) - Cobardicars FC (772630) » 726937319: T75/J13/VI

Liga 726937319 Información oficial sobre el partido 726937319 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.722 (15040)

cerveza gratis Alineación oficial del equipo 'cerveza gratis' en el partido 0 - 5 Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido
0 - 1 Abdelwali Kharbouch (18')
0 - 2 Hernán Aguirre (42')
0 - 3 Abdelwali Kharbouch (43')
0 - 4 Przemysław Krzywania (53')
0 - 5 Abdelwali Kharbouch (57')
cerveza gratis Alineación oficial del equipo 'cerveza gratis' en el partido 0 - 5 Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
cerveza gratis Alineación oficial del equipo 'cerveza gratis' en el partido 0 - 7 Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cerveza gratis

Cobardicars FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Quan passaven 18 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cobardicars. En Abdelwali Kharbouch va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Hernán Aguirre de Cobardicars va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abdelwali Kharbouch va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cobardicars va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Przemysław Krzywania, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 4.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Cobardicars va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Abdelwali Kharbouch va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vittorio Caranfa després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Killian Ragettli va poder desviar-lo a córner.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Hernán Aguirre de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Hernán Aguirre quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Killian Ragettli, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Cobardicars quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jaume Marcé va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Abdelwali Kharbouch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vittorio Caranfa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marian Nacu de Cobardicars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Severino Alencar Jr. de Cobardicars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.