Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skorpiés Sasori de Ika Ria (1589085) - A.S. Listorti (1581393) » 726936762: T75/J14/VI

Liga 726936762 Información oficial sobre el partido 726936762 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.712 (15030)

Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido 4 - 2 A.S. Listorti Alineación oficial del equipo 'A.S. Listorti' en el partido
0 - 1 Alberto Soriano (16')
0 - 2 Antonio Aparisi Miralles (38')
Johnny Hansen (41') 1 - 2
Johnny Hansen (77') 2 - 2
Patrizio Scarfone (84') 3 - 2
Eric Berendtsen (86') 4 - 2
Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido 4 - 2 A.S. Listorti Alineación oficial del equipo 'A.S. Listorti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Skorpiés Sasori de Ika Ria Alineación oficial del equipo 'Skorpiés Sasori de Ika Ria' en el partido 2 - 1 A.S. Listorti Alineación oficial del equipo 'A.S. Listorti' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skorpiés Sasori de Ika Ria

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Johnny Hansen de Skorpiés va demostrar les seves habilitats al minut 41 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Skorpiés s'esgargamellaven dempeus per esperonar Johnny Hansen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Patrizio Scarfone va donar a Skorpiés un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Eric Berendtsen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Samuel Amouyal va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Eric Berendtsen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pavel Verichev hauria d'haver estat gol al minut 23 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Bernardino Ponte va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jakub Krabec! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

A.S. Listorti

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alberto Soriano va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 16, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Listorti, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En 林 (Lin) 超隆 (Chaolong) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Listorti, un peu providencial d'en Antonio Aparisi Miralles va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Antonio Aparisi Miralles va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Abdelbassit Mourtadi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 60 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Rubén Ternero al minut 60.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22 en Pablo Velilla va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.