Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Los Arcos (993540) - LobeznosChe (1367604) » 726936464: T75/J10/VI

Liga 726936464 Información oficial sobre el partido 726936464 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.707 (15025)

C.D. Los Arcos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Arcos' en el partido 2 - 5 LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido
Maciej Skubel (15') 1 - 0
1 - 1 Daniel Solís Pareja (26')
Amílcar Tinoco (35') 2 - 1
2 - 2 Ralf Veites (36')
2 - 3 Michaël Prost (39')
2 - 4 Nakdimon Shpernat (62')
2 - 5 Francesco Verditto (79')
C.D. Los Arcos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Arcos' en el partido 2 - 5 LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Los Arcos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Arcos' en el partido 0 - 3 LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Los Arcos

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Arcos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Maciej Skubel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Maciej Skubel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Arcos, un peu providencial d'en Amílcar Tinoco va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Ionuţ Felegean, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Piotr Budzianowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piotr Budzianowski de Arcos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LobeznosChe

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Daniel Solís Pareja va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 26.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ralf Veites, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Michaël Prost va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Passaven 62 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nakdimon Shpernat va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francesco Verditto va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Michaël Prost, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. LobeznosChe va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Franco Consoli va enviar un xut des de 40 metres al minut 77, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Iguíñiz de LobeznosChe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.