Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Castelldefels Playa (438765) - UniversoBalonmanoCom (775942) » 726936460: T75/J8/VI

Liga 726936460 Información oficial sobre el partido 726936460 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.707 (15025)

U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido 0 - 2 UniversoBalonmanoCom Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom' en el partido
0 - 1 Jacky Leroy (50')
0 - 2 Niccolò Cafini (56')
U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido 0 - 2 UniversoBalonmanoCom Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido 0 - 2 UniversoBalonmanoCom Alineación oficial del equipo 'UniversoBalonmanoCom' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Castelldefels Playa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alessandro Rotunno va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castelldefels, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Guillaume Fédèle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castelldefels va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anastácio Sécio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

UniversoBalonmanoCom

Goles Goles

  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a UniversoBM prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jacky Leroy.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Niccolò Cafini va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a UniversoBM.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Niccolò Cafini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Ángel Tamayo Oña, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del UniversoBM que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Danny Davies, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Danny Davies va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfonso Sota ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Gomarus Vossen de UniversoBM, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): UniversoBM va ser a punt de marcar al minut 70, quan el seu jugador Danny Davies va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Sebastian Fagioli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Miguel Ángel Tamayo Oña, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danny Davies de UniversoBM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.