Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valderrameira (794129) - UD Canari (486607) » 726936244: T75/J10/VI

Liga 726936244 Información oficial sobre el partido 726936244 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.703 (15021)

Valderrameira Alineación oficial del equipo 'Valderrameira' en el partido 0 - 2 UD Canari Alineación oficial del equipo 'UD Canari' en el partido
0 - 1 Ali Kemal Feramuz (29')
0 - 2 Gert Sechtem (68')
Valderrameira Alineación oficial del equipo 'Valderrameira' en el partido 0 - 2 UD Canari Alineación oficial del equipo 'UD Canari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valderrameira Alineación oficial del equipo 'Valderrameira' en el partido 0 - 1 UD Canari Alineación oficial del equipo 'UD Canari' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valderrameira

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Indurain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Bonea.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Göksel Yalgı de Valderrameira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD Canari

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canari van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ali Kemal Feramuz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Gert Sechtem va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Maximilian Siebeck va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Miguel Indurain el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Maximilian Siebeck es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Ángel Molina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Yaya Bamba, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Canari va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el Canari va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Tomasz Matłoka s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Valdivia Corral de Canari amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.