Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Buendia León (772467) - Dynamo Navaridas FC (775728) » 726935492: T75/J4/VI

Liga 726935492 Información oficial sobre el partido 726935492 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.690 (15008)

Los Buendia León Alineación oficial del equipo 'Los Buendia León' en el partido 1 - 1 Dynamo Navaridas FC Alineación oficial del equipo 'Dynamo Navaridas FC' en el partido
Giuseppe Grasso (29') 1 - 0
1 - 1 Ulisse Giroud (32')
Los Buendia León Alineación oficial del equipo 'Los Buendia León' en el partido 1 - 1 Dynamo Navaridas FC Alineación oficial del equipo 'Dynamo Navaridas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Buendia León Alineación oficial del equipo 'Los Buendia León' en el partido 4 - 1 Dynamo Navaridas FC Alineación oficial del equipo 'Dynamo Navaridas FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Buendia León

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Buendia va ser Giuseppe Grasso.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Jeff James arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Buendia va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Marnix Pien va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Buendia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gjik Almeta va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Buendia van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 81 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rafael Ramírez no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfred Busz de Buendia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Dynamo Navaridas FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Ulisse Giroud de Navaridas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Santiago Camison va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rafael Ramírez per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Camison.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Jeremias Roijen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Antonio Díaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.