Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sarasteam (1372623) - Exael F.C (492349) » 726935130: T75/J12/VI

Liga 726935130 Información oficial sobre el partido 726935130 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.683 (15001)

Sarasteam Alineación oficial del equipo 'Sarasteam' en el partido 3 - 2 Exael F.C Alineación oficial del equipo 'Exael F.C' en el partido
Ander Cenarbe (4') 1 - 0
Yannick Royer (12') 2 - 0
Boris Radonić (36') 3 - 0
3 - 1 Ramón José Grijalva (41')
3 - 2 Emile Leenen (68')
Sarasteam Alineación oficial del equipo 'Sarasteam' en el partido 3 - 2 Exael F.C Alineación oficial del equipo 'Exael F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sarasteam Alineación oficial del equipo 'Sarasteam' en el partido 4 - 1 Exael F.C Alineación oficial del equipo 'Exael F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarasteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Saras contenien la respiració mentre en Ander Cenarbe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 12 en Filip Fijołek va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Yannick Royer podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Boris Radonić es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En David Estramigas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): En David Estramigas es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Boris Radonić per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Goran Črnjač va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Saras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Esteve Sarquella, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ander Cenarbe de Saras es va guanyar la targeta groga merescudament.

Exael F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Exael van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ramón José Grijalva va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Exael seguien lluitant fins al final. Al minut 68, fruit d'aquests esforços, Emile Leenen va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ramón José Grijalva va servir per deixar enrere el gegant Rafael Ramos Vela al minut 37, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Roberto Crobu quasi redueix la diferència al marcador al minut 53, però una gran estirada d'en Malo Sévénier va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Urbano Pérez de Exael va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.