Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les Casetes FC (799174) - Binefar City FC (436058) » 726934458: T75/J12/VI

Liga 726934458 Información oficial sobre el partido 726934458 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.671 (14989)

Les Casetes FC Alineación oficial del equipo 'Les Casetes FC' en el partido 2 - 2 Binefar City FC Alineación oficial del equipo 'Binefar City FC' en el partido
Luis Sáenz del Molino (19') 1 - 0
Julio Ferriol (29') 2 - 0
2 - 1 Reyes Mina (55')
2 - 2 Dorkaitz Zubiria (79')
Les Casetes FC Alineación oficial del equipo 'Les Casetes FC' en el partido 2 - 2 Binefar City FC Alineación oficial del equipo 'Binefar City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Casetes FC Alineación oficial del equipo 'Les Casetes FC' en el partido 0 - 3 Binefar City FC Alineación oficial del equipo 'Binefar City FC' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Casetes FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Luis Sáenz del Molino va donar a Casetes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Casetes va augmentar la diferència quan Julio Ferriol no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anton Campbell estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Luis Sáenz del Molino, als 5 minuts, va fallar per ben poc.

Binefar City FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats de BNFC van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Reyes Mina va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Dorkaitz Zubiria va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): BNFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Reyes Mina va quedar-se sol davant el porter Juan Francisco Lafuente Illera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Radu Popa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 31 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dorkaitz Zubiria amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 36 en Lenjore Nyaulawa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Juan Francisco Lafuente Illera va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Radu Popa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Serviliano Cayetano Storoni va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Ottar Ødegård de BNFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.