Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Racing Vilassar (123282) - RCD Drinkteam!! (1436467) » 726934195: T75/J2/VI

Liga 726934195 Información oficial sobre el partido 726934195 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.667 (14985)

UE Racing Vilassar Alineación oficial del equipo 'UE Racing Vilassar' en el partido 3 - 2 RCD Drinkteam!! Alineación oficial del equipo 'RCD Drinkteam!!' en el partido
Maurici Sellers (27') 1 - 0
1 - 1 Karl Ingersleben (33')
Maurici Sellers (39') 2 - 1
2 - 2 Sigfrid Lindhdahl (41')
Francisco Varandas (44') 3 - 2
UE Racing Vilassar Alineación oficial del equipo 'UE Racing Vilassar' en el partido 3 - 2 RCD Drinkteam!! Alineación oficial del equipo 'RCD Drinkteam!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UE Racing Vilassar Alineación oficial del equipo 'UE Racing Vilassar' en el partido 1 - 2 RCD Drinkteam!! Alineación oficial del equipo 'RCD Drinkteam!!' en el partido
Tiene suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Racing Vilassar

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El porter de Vilassar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Maurici Sellers va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Maurici Sellers va donar a Vilassar un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Vilassar prenia la batuta de l'encontre al minut 44, quan en Francisco Varandas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Persijs Bāriņš va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Paweł Starościak, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vilassar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Humberto Zambrano va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vilassar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Humberto Zambrano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Louis Meli de Vilassar es va guanyar la targeta groga merescudament.

RCD Drinkteam!!

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Karl Ingersleben de Drinkteam!! va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 en Sigfrid Lindhdahl va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Karl Ingersleben va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Pensa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Karl Ingersleben va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jorge Pensa va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Drinkteam!! va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Francisco Pimentel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Xicu Entrala quasi aconsegueix empatar per Drinkteam!! al minut 55, però Jorge Pensa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.