Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Esportiu MALLORCA (1336484) - Con Talento C.F. (487270) » 726934192: T75/J1/VI

Liga 726934192 Información oficial sobre el partido 726934192 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.667 (14985)

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 3 - 0 Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido
Heinz Fahringer (4') 1 - 0
Joachim Nogański (56') 2 - 0
Ilari Villanen (62') 3 - 0
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 3 - 0 Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 2 - 0 Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Heinz Fahringer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mallorca.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joachim Nogański, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mallorca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ilari Villanen va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arturo Saavedra al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ilari Villanen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Heinz Fahringer va rematar alt.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Dan-Andrei Croitoriu de Mallorca gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Con Talento C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Balázs Palyusik hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kuba Waszczyński havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Svante Gustavsson va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Talento, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Saúl Fuquene va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.