Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC CatInd (1418378) - Atlético de Alalpardo (1369919) » 726934187: T75/J14/VI

Liga 726934187 Información oficial sobre el partido 726934187 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.666 (14984)

FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido 0 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
0 - 1 Stan Heijerman (26')
FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido 0 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC CatInd Alineación oficial del equipo 'FC CatInd' en el partido 3 - 1 Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,3 % 9,7 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC CatInd

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a CAT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per César Lacerda Oliveira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): CAT van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Eddo Muskens no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Denis Carballeda no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Denis Carballeda va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mario Rubio Herce va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El CAT va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Florin Tonca la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Carballeda de CAT es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Atlético de Alalpardo

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CAT. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stan Heijerman la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ALALPARDO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Josep Francesc Abrines, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): ALALPARDO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hinnerk Matthiensen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Gunnar Slåtten va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Wszemił Pych, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Albert Rybársky al minut 77.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Rybársky de ALALPARDO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yordan Kuzmanov de ALALPARDO es va guanyar la targeta groga merescudament.