Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Infierno Lorquino (1333831) - Mister Cintita (47514) » 726934163: T75/J8/VI

Liga 726934163 Información oficial sobre el partido 726934163 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.666 (14984)

Infierno Lorquino Alineación oficial del equipo 'Infierno Lorquino' en el partido 2 - 1 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
Ruperto Godoy (22') 1 - 0
1 - 1 Marcos Bragado (34')
Pontus Jansson (81') 2 - 1
Infierno Lorquino Alineación oficial del equipo 'Infierno Lorquino' en el partido 2 - 1 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Infierno Lorquino Alineación oficial del equipo 'Infierno Lorquino' en el partido 4 - 1 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
Tiene mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infierno Lorquino

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ruperto Godoy, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Infierno se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Pontus Jansson va donar a Infierno un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Infierno va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tohari Irfani ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Infierno José Ramírez quasi marca al minut 16 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ruperto Godoy l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Infierno per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Salvador Menció va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 es va veure una gran oportunitat per a Infierno per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Ramírez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Josef Iserlohner de Infierno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Mister Cintita

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 34 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marcos Bragado de Cintita marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Jesús Fernández Landa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Lloyd 'Tortilla' Herbert va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Rafael 'Makinavaja' Urquijo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Guerbillano va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.