Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cachorros rojiblancos (1417347) - Redd Gretna (121481) » 726933862: T75/J3/VI

Liga 726933862 Información oficial sobre el partido 726933862 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.661 (14979)

Cachorros rojiblancos Alineación oficial del equipo 'Cachorros rojiblancos' en el partido 4 - 2 Redd Gretna Alineación oficial del equipo 'Redd Gretna' en el partido
Yiorgos Sioufas (13') 1 - 0
1 - 1 Juan Pablo Píriz (20')
Yiorgos Sioufas (22') 2 - 1
Pablo Cara (29') 3 - 1
Roberto Schrijen (54') 4 - 1
4 - 2 Sylvère Haye (74')
Cachorros rojiblancos Alineación oficial del equipo 'Cachorros rojiblancos' en el partido 4 - 2 Redd Gretna Alineación oficial del equipo 'Redd Gretna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cachorros rojiblancos Alineación oficial del equipo 'Cachorros rojiblancos' en el partido 7 - 1 Redd Gretna Alineación oficial del equipo 'Redd Gretna' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachorros rojiblancos

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gretna. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Yiorgos Sioufas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rojiblancos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): rojiblancos prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Yiorgos Sioufas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de rojiblancos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Cara va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): rojiblancos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roberto Schrijen va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Pablo Cara va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rojiblancos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Servác Roháč, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yiorgos Sioufas de rojiblancos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Pablo Cara va sorprendre Miandrisoa Rakotoson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petja Jacklin.

Redd Gretna

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Juan Pablo Píriz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 20.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Sylvère Haye va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Moritz Haimböck que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Juan Pablo Píriz va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Adjoussou Ouéréga no es va rendir i va fer unes grans aturades.