Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blues Nord II (800872) - Amor Pan Villano (1462948) » 726933435: T75/J8/VI

Liga 726933435 Información oficial sobre el partido 726933435 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.653 (14971)

Blues Nord II Alineación oficial del equipo 'Blues Nord II' en el partido 0 - 1 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
0 - 1 Mario Lupatti (29')
Blues Nord II Alineación oficial del equipo 'Blues Nord II' en el partido 0 - 1 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Blues Nord II Alineación oficial del equipo 'Blues Nord II' en el partido 2 - 4 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blues Nord II

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Blues sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sebastian Falkenhan, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Blues per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sebastian Falkenhan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Sebastian Falkenhan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Rogerinho Alves Lima va estar a punt d'empatar per a Blues quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Öztürk Müfit va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fritz Sebbesse de Blues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hanns-Georg Rüf de Blues amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Amor Pan Villano

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Mario Lupatti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Mattia Kruger de Villano, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Mario Lupatti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ewoud Velghe, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Philipp Zwerina, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Villano va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Francisco Vinuesa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.