Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Maños F.C. (794131) - Fozeros (1334558) » 726933185: T75/J2/VI

Liga 726933185 Información oficial sobre el partido 726933185 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.649 (14967)

Los Maños F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Maños F.C.' en el partido 1 - 4 Fozeros Alineación oficial del equipo 'Fozeros' en el partido
0 - 1 郁 (Yu) 发强 (Faqiang) (6')
Marcus Brucker (14') 1 - 1
1 - 2 Hipòlit Orobitg (27')
1 - 3 Francisco Alberto Garaz (42')
1 - 4 Mads Sunde (53')
Los Maños F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Maños F.C.' en el partido 1 - 4 Fozeros Alineación oficial del equipo 'Fozeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Maños F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Maños F.C.' en el partido 0 - 2 Fozeros Alineación oficial del equipo 'Fozeros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Maños F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Marcus Brucker va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Marcus Brucker tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Maños va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Amarante Sánchez Ruiz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Di Gennaro de Maños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcin Papuga.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kevin Seda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fozeros

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 郁 (Yu) 发强 (Faqiang) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fozeros va ser finalitzada des de l'esquerra per Hipòlit Orobitg al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Francisco Alberto Garaz de Fozeros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Passaven 53 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mads Sunde va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Benjamin Gassner va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Simon Friedrich, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fozeros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Mads Sunde quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jenson Overall, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Yehia Diab va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.