Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KKdeluxe_return (1596864) - Rayo el Soto (1600782) » 726932984: T75/J8/VI

Liga 726932984 Información oficial sobre el partido 726932984 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.645 (14963)

KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido 4 - 2 Rayo el Soto Alineación oficial del equipo 'Rayo el Soto' en el partido
Szczepan Kardasiński (19') 1 - 0
1 - 1 Gorosti Alkazubi (50')
Szczepan Kardasiński (71') 2 - 1
Szczepan Kardasiński (79') 3 - 1
3 - 2 César Ander (81')
Dinand Witteman (90') 4 - 2
KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido 4 - 2 Rayo el Soto Alineación oficial del equipo 'Rayo el Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido 2 - 2 Rayo el Soto Alineación oficial del equipo 'Rayo el Soto' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,2 % 38,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KKdeluxe_return

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Szczepan Kardasiński, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Szczepan Kardasiński, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del KKdeluxe_return se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 71.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de KKdeluxe_return va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Szczepan Kardasiński progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Dinand Witteman va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Dinand Witteman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ernesto Estevez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Rayo el Soto

Goles Goles

  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gorosti Alkazubi per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular César Ander de Rayo després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Rubio va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gorosti Alkazubi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Pablo Rubio de Rayo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a César Ander sol davant la porteria al minut 25, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Mauro Datué va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Yann Salaun va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Enrique Valentín des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José María Gómez de Rayo va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan José Taylor que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Ander.