Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tohú_United (772499) - GurikknDestroit (1417168) » 726932632: T75/J3/VI

Liga 726932632 Información oficial sobre el partido 726932632 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.639 (14957)

Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 2 - 4 GurikknDestroit Alineación oficial del equipo 'GurikknDestroit' en el partido
Ivica Vatovec (12') 1 - 0
Gonzalo Débole (17') 2 - 0
2 - 1 Adrián Inturia (73')
2 - 2 Adrián Inturia (77')
2 - 3 Antonio 'Geometra' Cuadrado (84')
2 - 4 Iván 'El Terrible' Ortiz el Mozo (87')
Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 2 - 4 GurikknDestroit Alineación oficial del equipo 'GurikknDestroit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 0 - 1 GurikknDestroit Alineación oficial del equipo 'GurikknDestroit' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tohú_United

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Tohú_United va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ivica Vatovec la va transformar en el 1 - 0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Tohú_United va aconseguir el 2 - 0 quan Gonzalo Débole va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tohú_United, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Željko Korać va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Tohú_United van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Uladzimir Negadovich des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anouk Miarka de Tohú_United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian Luca Salvini de Tohú_United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Luca Salvini va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Tohú_United va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

GurikknDestroit

Goles Goles

  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Adrián Inturia van servir per superar a l'últim defensor, en Anouk Miarka. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de GurikknDestroit cantant "Adrián Inturia selecció!"
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): GurikknDestroit van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 77, quan Adrián Inturia va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GurikknDestroit van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio 'Geometra' Cuadrado va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de GurikknDestroit, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Iván 'El Terrible' Ortiz el Mozo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): José Benedetto va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 250 Minuto 25 (Ocasión de falta): Després de 25 minuts, András 'Gacela Thomson' Kovács va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Matías Lautaro Dueña el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): GurikknDestroit va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 62 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): GurikknDestroit va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alberto Cao que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio 'Rompetibias' Casasayes de GurikknDestroit va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolae Ilciuc de GurikknDestroit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.