Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durissia de Dortmund (1434488) - C.D. Couso (797751) » 726932214: T75/J11/VI

Liga 726932214 Información oficial sobre el partido 726932214 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.631 (14949)

Durissia de Dortmund Alineación oficial del equipo 'Durissia de Dortmund' en el partido 1 - 0 C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido
Lívio Batista Carvalho (36') 1 - 0
Durissia de Dortmund Alineación oficial del equipo 'Durissia de Dortmund' en el partido 1 - 0 C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Durissia de Dortmund Alineación oficial del equipo 'Durissia de Dortmund' en el partido 1 - 1 C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durissia de Dortmund

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va premiar Duricia DD amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Lívio Batista Carvalho va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Franz Gergely va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marc Junivart va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Duricia DD la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stoisław Klein va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josef Kima de Duricia DD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.D. Couso

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodrigo Sarriá hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fedro Brancos havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Couso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Durval Piça va desviar el xut final de Demetrio Valiño després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Couso va ser a punt de marcar al minut 41, quan el seu jugador Rubén Ataide va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.