Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jso instalaciones (798596) - Almoines C.F. (307546) » 726932101: T75/J11/VI

Liga 726932101 Información oficial sobre el partido 726932101 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.629 (14947)

jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido 0 - 3 Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido
0 - 1 Vlad Filipescu (20')
0 - 2 Zêwer Hamid (27')
0 - 3 Branco Schoppert (56')
jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido 0 - 3 Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido 0 - 3 Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jso instalaciones

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 7 minuts, el instalaciones va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gerard Gustà que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilberto Ipinza de instalaciones es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Almoines C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Vlad Filipescu de Almoines va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Zêwer Hamid va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Almoines.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Branco Schoppert de Almoines l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Almoines va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Antonio Arenas va desviar el xut final de Vlad Filipescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Tonči Vošten va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Antonio Arenas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Almoines va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Isli Shoshi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Matthias Berringer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Antonio Arenas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tonči Vošten després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Antonio Arenas va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Vlad Filipescu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Almoines, Matthias Berringer va fallar un penal al minut 89, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.