Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thunderbirds F.C (1598046) - FC Pelucoli sec (490672) » 726931950: T75/J1/VI

Liga 726931950 Información oficial sobre el partido 726931950 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.627 (14945)

Thunderbirds F.C Alineación oficial del equipo 'Thunderbirds F.C' en el partido 2 - 2 FC Pelucoli sec Alineación oficial del equipo 'FC Pelucoli sec' en el partido
0 - 1 Alve Stensson (34')
Santis Kreilis (36') 1 - 1
Petr Burylev (78') 2 - 1
2 - 2 Mitja Jatkola (85')
Thunderbirds F.C Alineación oficial del equipo 'Thunderbirds F.C' en el partido 2 - 2 FC Pelucoli sec Alineación oficial del equipo 'FC Pelucoli sec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thunderbirds F.C Alineación oficial del equipo 'Thunderbirds F.C' en el partido 3 - 0 FC Pelucoli sec Alineación oficial del equipo 'FC Pelucoli sec' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thunderbirds F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): L'empat per part de Thunderbirds va arribar al minut 36 quan Santis Kreilis va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Thunderbirds va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Petr Burylev va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Juan Monzón Mazo del Thunderbirds ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Thunderbirds va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Monzón Mazo en un 1 contra 1 amb el porter Steffen Wiedenbruch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Attila Zenthe va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Thunderbirds.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Thunderbirds a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Petr Burylev va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Santis Kreilis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Thunderbirds per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zsolt Flosznik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Thunderbirds va estar a punt de posar-se per davant al minut 86 però Santis Kreilis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Oschowitzer de Thunderbirds es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Pelucoli sec

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Henrique Areias va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pelucoli, Alve Stensson, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alve Stensson la va rematar Mitja Jatkola amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pelucoli el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Elric Bellune, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jussi Kippola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Franjo Valentić de Pelucoli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.